POLITYKA PRYWATNOŚCI

POLITYKA PRYWATNOŚCI
Bloga internetowego
  1. Szanując Twoje prawa oraz respektując ustawę o ochronie danych osobowych zobowiązujemy się do zachowania bezpieczeństwa i poufności pozyskanych danych osobowych. Wszystkie osoby odpowiedzialne za Bloga zostały odpowiednio przeszkolone w zakresie przetwarzania danych osobowych.
  2. Administratorem Danych Osobowych jest: Sever - Sewer Skrzypiński, ul. Bonczyka 4/3, 51-138 Wrocław, NIP: 8951916211, REGON: 022074760, e-mail: info@baselinker.com wpisaną do Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej Rzeczypospolitej Polskiej prowadzonej przez ministra właściwego do spraw gospodarki (Administrator strony).
  3. W celu umożliwienia korzystania z Bloga internetowego, zbieramy następujące dane osobowe:
  • Adres e-mail – poprzez adres e-mail mamy możliwość kontaktu z Tobą. Email również jest potrzebny do korzystania z Bloga.
  • Adres – informacje wynikające z ogólnych zasad połączeń realizowanych w Internecie takie jak adres IP (oraz inne informacje zawarte w logach systemowych) wykorzystywane są w celach technicznych. Adresy IP mogą też być wykorzystywane w celach statystycznych – do zbierania ogólnych informacji demograficznych (np. o regionie, z którego następuje połączenie).
  • Cookies – nasze strony internetowe wykorzystują technologię Cookies w celu dostosowania funkcjonowania Bloga do Twoich indywidualnych potrzeb. Możesz zgodzić się na to, aby wpisane przez Ciebie dane zostały zapamiętane, dzięki czemu będziesz mógł bez powtórnego wpisywania korzystać z nich przy następnych odwiedzinach na stronach internetowych Bloga. Właściciele innych witryn nie będą mieli dostępu do tych danych. Jeżeli natomiast nie zgadzasz się na personalizowanie, proponujemy wyłączenie obsługi Cookies w opcjach przeglądarki internetowej.
  1. Każdy Użytkownik Bloga ma możliwość wyboru, czy i w jakim zakresie chce korzystać z naszych usług i udostępniać informacje o sobie. Jeżeli z jakiś względów nie życzysz sobie pozostawienia swoich danych osobowych to masz prawo do ich usunięcia lub nie korzystania z naszego Bloga.
  2. Żadnych danych nie udostępniamy osobom trzecim.
  3. Zgodnie z postanowieniami ustawy o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 roku, (Dz. U. z 2014 r., poz. 1182, 1662) masz prawo poprawiania, uzupełniania, uaktualnienia, sprostowania oraz żądania usunięcia swoich danych osobowych. W tym celu prześlij wiadomość drogą poczty elektronicznej na adres e-mail: info@baselinker.com.